Депутат Євген Ткачук прихопив собі шматок землі у луцькому парку

12:27, 21.03.2017
Поделиться:
968   0
Депутат Євген Ткачук прихопив собі шматок землі у луцькому парку

Депутат Євген Ткачук прихопив собі шматок землі у луцькому парку

У час, коли в Луцькій міській раді вирують політичні пристрасті, “земельна мафія” не спить. Днями у Луцьку вибухнув скандал: у парку 900-річчя зрізають дерева і почали незрозуміле будівництво.

Здавалося б, при чому тут політичні пристрасті у мерії? Але вони до скандалу мають прямий стосунок. І пов’язані із прізвищем, яке частенько останнім часом з’являється на шпальтах місцевих медіа. Це – Євген Ткачук.

…У 2001 році Луцька міська рада частину території парку позбавила статусу «парк». Близько одного гектара «нарізали» на 9 ділянок – і віддали 9-м громадянам під житлове будівництво.

Зрозуміло, що громадяни були далеко не бідними і не останніми за впливовістю. Це і депутати, і бізнесмени, і, кажуть, навіть голова одного з судів Рівненської області.

Рішення про передачу їм цих ділянок невдовзі скасували і навіть відкрили кримінальне провадження проти посадових осіб Держкомзему. Але статусу парку цим ділянкам не повернули.

Цьогоріч мерія заявила, що 5 ділянок віддали учасникам АТО.  Утім не всі власники цих ділянок мають стосунок до АТО.

Адже одна з тих 9 скандальних ділянок, за інформацією “Волинської служби новин”, належить нікому іншому, як депутату Луцької міської ради, “зраднику” і “тушці” Євгену Ткачуку.

Попри скандальну історію, Євген Ткачук не став відмовлятися від цієї землі, як це зробили інші впливові власники тих ділянок, не побажавши нариватися на скандал і репутацію «хапуг, які дерибанять комунальну землю».

А Євген Ткачук не побоявся. Чому? Очевидно, що сподівається на безкарність і захист своїх нових «шефів».

vsn.com.ua

Теги статьи: будівництвоСкандалземельна мафіяЛуцькТкачук Євген
Автор статьи: Максим Машков
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}