Конверти на мільярди. Костюк Василь та його свита

13:33, 01.03.2015
Поделиться:
2120   0
Конверти на мільярди. Костюк Василь та його свита

Конверти на мільярди. Костюк Василь та його свита

Як ми Вам і обіцяли розслідування по конвертаційних центрах, які діють по всій Західній та Центральній Україні. Тіньовим власником та ідейним лідером обкрадання нашої багатостраждальної держави є адвокат Костюк Василь Васильович.

Схема проста Костюк В.В. створює фіктивні компанії, в яких за рахунок великого обороту коштів проводяться транзакції з річним оборотом більше мільярда гривень в рік, а в кращі часи влади злочинця-втікача Януковича – до 5 мільярдів гривень в рік. Клієнти його компаній – це найбільші підприємства Львівщини та інших регіонів, однозначно зрозуміло із за "недолугого" законодавства нашої держави великі підприємства не можуть вивести з обороту готівку і тут як тут пан Костюк, який одним продає готівку, а другим тим самим зменшує оборот, тобто, надає неоцінені послуги, які кримінальним правом трактуються як ст.205 фіктивне підприємництво, ст. 209 відмивання коштів та ст. 212 ухилення від сплати податків на мільярди гривень під час війни.

У тіньовому обороті сьогодні перебуває ледь не половина доходів вітчизняної економіки.

Державний бюджет, зазнає шалених збитків від незаконної діяльності конвертаційних центрів в Україні, основною метою, яких є «відмивання» та подальша легалізація «брудних грошей». Через конвертаційні центри, їх ще прийнято називати «конверти» відмиваються сотні мільйонів гривень, а то й мільярди.

Конвертаційний центр – структура, яка складається із фіктивних фірм, банків, та «своїх» людей у владі.

Не секрет, що такі масштабні фінансові махінації можна «провертути» лише за допомогою «своїх» людей у наглядових структурах таких, як Державна фіскальна служба України, прокуратура, тощо.

Як показує досвід, чиновники та силовики залюбки очолюють конвертаційні центри по всій Україні.

Протягом останніх років на території Західної України діє стійке злочинне угрупування економічної спрямованості з своїм «серцем» у м. Львові, яке покривається місцевим керівництвом правоохоронних органів.

Таким чином, створено ряд конвертаційних центрів, якими з тіні управляють колишній працівник податкової Львівської області - Кривун Віктор Ярославович та адвокат – Костюк Василь Васильович.

Конвертаційний центр пана Костюка складається з багатьох фіктивних підприємств, керівники яких отримують незначну заробітну плату за підписання документів. Проте, ці люди не орієнтуються в ситуації, що відбувається, тому що, всі фінансові та документальні питання вирішує сам п. Костюк, який співпрацює із всеукраїнськими конвертаційними центрами про які ми розповімо вам вже за декілька днів.

Одним із числа фіктивних підприємств, через яке відмиваються «брудні гроші» є ТОВ «Альтера Захід» директором, якої є Мандзяк Віталій Теодорович.

Як стало відомо, дана фірма отримує шалені прибутки, проте з незрозумілих причин її директор п. Мандзяк В.Т. вимушений працювати дистриб’ютором у іншій компанії.

Річний оборот капіталу ТОВ «Альтера Захід» складають мільйони гривень, а її директор продає пилососи німецького виробництва в компанії «HYLA Львів».

Більше того, подейкують, що працівник прокуратури Львівської області – Іваник Тарас Ярославович (начальник відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції), який товаришує із Заліском Олегом Ігоровичем (перший заступник Генерального прокурора України) сприяє розвитку конвертаційних центрів на теренах Львівщини.

За загадковим збігом обставин, після того, як команда інформаційного агентства «Корупція Інфо» розпочала проводити ряд журналістських розслідувань, щодо незаконної діяльності конвертаційних центрів на теренах Львівщини, стало відомо, ТОВ «Альтера Захід» припинило свою діяльність та на даний час, перебуває в процесі припинення юридичної особи.

Ця стаття є лише анонсом проведених журналістських розслідувань, які в найближчий час будуть опубліковані до Вашого відома, та в яких ми розповімо Вам про найбільші конвертаційні центри, їхніх клієнтів, а також про усі злочинні схеми за якими вони працюють.

Після цього як фіктивне підприємство десь засвітилося його за допомогою податкової адміністрації та суду роблять банкрутом та закривають як зараз відбувається з компанією «Альтера – Захід» код ЄДРПОУ 38933149, яка зареєстрована, але не існує за адресою Б. Котика 7( де і знаходиться офіс одного з найбільш одіозних партнерів конвертатора Костюка В.В. пана Кривуна В.)

Директором цієї компанії є Мандзяк Віталій який торгує товарами торгової марки "HULA" (ХьЮЛЯ-УКРАЇНА).

( відео як Мандзяк, оборот фірми якого склав мілярд гривень в рік продає порохотяги ми викладемо в наступній частині цього розслідування).

Таким чином, ми викладаємо список всіх конвертаційних центрів України які діють і процвітають:

1) ТОВ «ВМП СЕРВІС СОЛЮШНГ» ЄДРПОУ 39090306

2) ТОВ «ВЕСТ МЕТАЛ ГРУП» ЄДРПОУ 39289556

3) ПП «НП «ХІМІЧ» ЄДРПОУ 38075025

4) ТОВ «УКР СЕРВІС ГРУП» ЄДРПОУ 39123362

5) ТОВ «ЕКОДИТ» ЄДРПОУ 36958313

6) ТОВ «ГАРАНТ БУД» ЄДРПОУ 38751654

7) ТОВ «УСПІХ ЮА» ЄДРПОУ 38689971

8) ПП «ПРАЙМ ФІШ» ЄДРПОУ 37786861

9) ТОВ «ЛЕКСМАЙНД» ЄДРПОУ 39350138

10) ТОВ «КОМПАНІЯ ЛАНШЕРІ КЕПІТАЛ» ЄДРПОУ 38517030

11) ТОВ «СТИЛЬ МЕДІА» ЄДРПОУ 36858290

12) ТОВ «ІНВЕСТ ТРЕЙД ГРУП» ЄДРПОУ 38402750

13) ТОВ «АЛЬТЕРА ЗАХІД» ЄДРПОУ 38933149

14) ТОВ «ЛЕНДМАН ІНТЕРТРЕЙД» ЄДРПОУ 39402175

А також ми розкажем як працівники титану задіяні в розвезені брудних коштів та викриємо всіх посадових осіб, які "кришують" цей брудний бізнес.

Ми звертаємось до пана прокурора Іваника Т.Я. (нач. Відділу УПМ Прокуратури Львівської області), як подейкують джерела в правоохоронних структурах пан Іванник в неформальних розмовах розказує, що він знищить журналістів і директора інформаційного агентства "Корупція Інфо" шляхом відкриття кримінальних проваджень та те що прокурор Федик Роман Романович його в цьому підтримує.

Ми колектив журналістів ІА «Корупція Інфо» просимо вважати цю статтю і дві інші частини розслідування прямою заявою про злочини вчинені злочинною організацією за ст.205,209,212КК України.

Ми звертаємось до Вас пане Прем`єр-міністр Яценюк А.П., до Вас пане Президенте Порошенко П.О. та до Вас пане Генеральний прокурор Шокін В.М. як команда журналістів, юристів, адвокатів на протязі всього періоду підтримуємо Ваші починання боротьби з корупцією, нерівної боротьби з ворогом на сході, але прийшов час і Вам звернути увагу на конвертаторів, злочинців у пагонах і захистити нас від переслідування Костюка В.В. та злочинної організації в правоохоронних структурах Львівської області в цей момент є реальна загроза життю та здоров`ю журналістів та директора ІА «Корупція Інфо».

Ми просимо Вас створити незалежну комісію та перевірити інформацію про конвертаційні центри, а також провести чистки в правоохоронних структурах, які ви анонсували.

Шановні читачі, доводимо до вашого відома, що у зв’язку з проведення командою інформаційного агентства «Корупція Інфо» журналістського розслідування щодо незаконної діяльності конвертаційних центрів на теренах Львівщини та публікації першої статті на нашому інформаційному порталі, на інформаційне агентство почав вчинятися тиск, зокрема почали перешкоджати здійснювати журналістську діяльність.

А також, почалось переслідування директора інформаційного агентства, зокрема уже декілька днів за його власним автомобілем стежать невідомі особи на транспортних засобах:

1) Skoda Fabia, зеленого кольору, державний реєстраційний номер ВС4397СЕ;

2) Hyndai Accent, державний реєстраційний номер 5605;

Як відомо в організаторів цих конвертаційних центрів є «приватна служба стеження», яка займається незаконним переслідуванням громадян.

Ці переслідування, пов’язані із журналістською діяльністю інформаційного агентства «Корупція Інфо», проте не дивлячись на усі залякування, тиск, який на нас вчиняють та переслідування, ми завершимо розпочате та розкажемо вам про незаконну діяльність конвертаційних центрів на Львівщині, їх організаторів, та розкриємо усі злочинні схеми за якими вони працюють.

Уже подано відповідні звернення у міліцію, прокуратуру, Службу безпеки України, а також Президенту України та Прем’єр-міністру України.

Теги статьи: Конвертационный центрКостюк Василий
Автор статьи: Виктор Криченов
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}