Алкоголік та корупціонер Володимир Шульга продовжує працювати проректором НАУ з мовчазної згоди Гриневич

11:20, 15.09.2017
Поделиться:
4569   0
Алкоголік та корупціонер Володимир Шульга продовжує працювати проректором НАУ з мовчазної згоди Гриневич

Алкоголік та корупціонер Володимир Шульга продовжує працювати проректором НАУ з мовчазної згоди Гриневич

Мошенники, которые несколько лет назад преступным путем отобрали у НАУ общежития и перепродали их, обязательно понесут наказание.
 qeithitiqrglv
Об этом заявил псевдо#проректор НАУ Владимир Шульга в 2016 году…Сегодня новій скандал с Шульгой:  

Ну не може Воця Шульгавий з НАУ сидіти, склавши руки. Він живе за принципом, якщо ти за день нічого не зробив для себе, то день прожив даремно. Живе давно. І коли був простим квнщиком, і коли потрапив в поле зору не доброчесних політиків, і коли сам несподівано для себе став народним депутатом, і тоді, коли випросив для себе після Революції Гідності посаду голови Сумської обласної державної адміністрації.

Поле для незаконного збагачення для Шульги розширилося до неймовірних розмірів. Одна Стіна на кордоні з Росією зробила його мільйонером. Не було жодного бізнесмена, який би не передавав до фонду, створеного Шульгою, гроші, бензин, солярку, будматеріали і т.ін.

Про шульгаві статки, офшори на Вануату, майно, нерухомість, хабарі, численні кримінальні провадження поносного політика вже достатньо відомо. А от про останній випадок шахрайства мало хто знає.

Масштаб проректора НАУ, звісно, не масштаб губернатора чи народного депутата. Але чому б не замутити щось корисне для себе. Оминемо зараз «канадську тематику» шахрая і поговоримо про фірму, створену шульгою через свою помічницю Лілію Прудку, більше відому в університетських колах як Лілька-лабалаторія.

Лілія Прудка за дорученням свого шефа Шульги заснувала ТОВ з дуже претензійною назвою – «Образование будущего» (eof-education.com), напрямок діяльності якої можна назвати як лобістсько-освітню. Ну майже як заповідала міністр освіти Л.Гриневич.

https://nomis.com.ua

Наприклад, фірма на замовлення може «написати дисертацію доктора філософії, статті в науковому виданні, тези конференцій, монографії методички (ціна договірна)»!!! Також для фірми немає проблем в розміщенні публікацій в науко метричних журналах.

eof-education.com

Хто б цим займався персонально? Шульга – ні. Сам платив за дисертацію і публікації. Прудка – навряд, хіба б щось компілювала «на досуге». Значить хтось з викладачів, в якості наукових рабів. Чи платили б ім. за таку «науку»? Також ні. Може б за такі послуги запропонували послуги «баш на баш». Наприклад, запропонували б знижку за проживання в гуртожитку, чи притримали б при майбутньому скороченні.

А що означає «сприяння в поселенні до гуртожитку»? Це функції дирекції студмістечка, а не приватного Товариства з обмеженою відповідальністю. А означає воно те, що людина звертається до ТОВ «Образование будущего» за допомогою в поселенні до гуртожитку, платить певну суму або готівкою, або на рахунок фірми. Потім директор ТОВ Лілія Прудка йде до свого університетського шефа Шульги і вже проректор шульга просто набирає номер директора студмістечка П.Станка і той бере «під козирьок». Один дзвінок – і гроші в кишені.

«Допомога в отриманні медичної страховки і проходженні медичного обстеження». Ця «послуга» загалом обов’язкова для усіх студентів. Ну хіба, щоб не вистоювати в черзі в медичному центрі університету, за певну мзду, Шульга набирає номер директора медичного центру В.Пєтліна і той забезпечує комфортне проходження медичного обстеження у всіх спеціалістів.

«Написання курсових, контрольних, наукових доповідей, дипломних робіт» – то як насіння полузати на лавочці. Мозочок Шульги не реагує на те, що це також невід’ємна частина навчального навантаження, яка свідчить про якість освіти, яку надає НАУ. Але до НАУ як університету Шульзі байдуже. Разом з Прудкою вони опускають імідж закладу до рівня плінтусу. Воно ж чуже. Головне – кишеню набити.

Правда, ефективна схема? Все згідно реформи освіти, яку палко підтримує Шульга на своїй сторінці у Фейсбук.

З «допомогою» у питаннях, які стосуються компетенції Державної міграційної служби України, звучить заманливо. І це натяк на те, що можна запросто перетелефонувати у Солом’янське районне відділення ДМСУ і «порішати» питання з паспортами, пропискою, посвідкою на проживання і т.ін. Знову Шульга рішає, чи Прудка свою стежку протоптала?

Як не крути, але без допомоги помічниць Шульзі не обійтися. Адже він мріє про повернення на держслужбу, та й як проректор мусить свої статки декларувати. От і змушує готівку носити своїх підлеглих.

Нещодавно на хабарі у 200 дол. США взяли директора ТОВ «Образование будущего» Л.Прудку. Кому й за що призначалися ці гроші поки невідомо. Слідство покаже. Не викличе здивування, якщо для Шульги.

Видно, нічому не навчила Л.Прудку історія з сумською помічницею Шульги І.Тараненко, яка півроку провела в СІЗО через афери Шульги. Що буде цього разу – побачимо. Де шульга – там неприємності, скандал і кримінал. Нормальні люди до цього звикли.

Але чи зробить висновки з чергової кримінальної історії в НАУ міністр Л.Гриневич – захисник доброчесності, прозорості, законності та борець з плагіатом? Чи знову візьме «на поруки» однопартійця Шульгу і не помітить злочину? Колектив НАУ чекає на реакцію.

fb-ua.com

Теги статьи: Шульга ВолодимирГриневич ЛилияШахрайствоСкандалПрудка ЛіліяНАУШульга Владимир
Автор статьи: Павел Немченко
Смотреть все новости автора
Версия для печати Послать другу

Лента новостей


loading...
Загрузка...

Наши опросы

В какой стране вы бы хотели жить?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
loose value {javascripts}